A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

5-й Глобальний Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 21.05.2019 16:10
Кількість переглядів: 259

Травма - одна з головних причин смерті людей віком до 44 років. Вона посідає 3-є місце у загальному переліку причин смертності. Починаюи з ХХ століття, по сьогоднішній день, актуальність проблеми травматизму не зменшується. Зростають показники інвалідності й тимчасової втрати непрацездатності, збільшується кількість випадків зі смертельним результатом.

За статистичними даними ВООЗ, лише внаслідок автомобільно-дорожніх пригод щорічно в світі гине понад 250 тис.людей, а кількість травмованих перевищує 2 млн. За даними Управління безпеки дорожнього руху, за останній рік кількість аварій у Вінницькій області складає 2 тис.469 випадків, із них значна кількість з участю та з вини дітей.

За офіційними даними у попередньому році за медичною допомогою до травмпункту лікарні швидкої медичної допомоги м.Вінниці звернулося 20617 постраждалих дорослої вікової категорії, з них 527 - внаслідок дорожньо-транспортних пригод.Кожний четвертий травмований в ДТП потребував госпіталізації, осільки отримані ушкодження при ДТП вкрай складні, а іноді взагалі не сумісні з життям.

Так 14 осіб померли в реанімаційному відділенні.
Та уся ця розповідь не була б настільки сумною, якби ми з дитинства привчалися бути культурними та ввіливими учасниками дорожнього руху, дотримувалися б усіх правил, ні в якому разі не сідали за кермо у нетверезому стані та при поганому самопочутті, використовували ремені безпеки та дитячі авто крісла.


БУДЬТЕ УВАЖНИМИ ТА ОБАЧЛИВИМИ,

АДЖЕ НАШЕ ЖИТТЯ ТА ЖИТТЯ НАШИХ ДІТЕЙ В НАШИХ РУКАХ!!!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування