A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

До уваги всіх хто потребує медичної допомоги!

В Тульчинській громаді працює КНП «Тульчинський Центр первинної медико – санітарної допомоги» Тульчинської міської ради вул. М.Леонтовича, 92, де надається необхідна медична допомога всім, хто її потребує, в тому числі внутрішньо переміщеним особам, тим, що рухаються транзитом незалежно від того, де і з яким сімейним лікарем у них укладено декларації про медичне обслуговування. Також проводиться  вакцинація проти  Covid-19 та планові  щеплення дитячому та дорослому населенню.

18:55 27.06.2022

ПОДЯКА КАТІРАС-СПЕС УКРАЇНА ТА ВОЛОНТЕРСЬКІЙ СОТНІ ТУЛЬЧИНЩИНИ

Адміністрація та колектив КНП "Тульчинський центр ПМСД" Тульчинської міської ради висловлює  щиру  вдячність  Благодійній організації КАТІРАС-СПЕС УКРАЇНА Дієцезіальний фонд Київсько-Житомирської Дієцкзії за сприянням Громадської організації Волонтерська сотня Тульчинщини за надані лікарські засоби та дитячі сиропи.

17:00 02.06.2022

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ 2022

Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції — одні з найкрасивіших у світі. І в наших із вами силах розповсюдити їх, розповісти про них усім. Одягайте свої вишиванки і нехай увесь світ побачить, якою прекрасною є наша Україна та її символи!

15:43 19.05.2022

Вітання до Міжнародного Дня медичної сестри.

З нагоди всесвітнього дня медичної сестри та медичного брата було проведено нагородження найкращих середніх медичних працівників КНП " Тульчинський центр ПМСД " Тульчинської міської ради.

15:40 12.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування