A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Подяка Благодійній організації " Благодійний фонд " МХП-ГРОМАДІ "

Дата: 11.01.2022 14:42
Кількість переглядів: 305

Адміністрація КНП « Тульчинський центр ПМСД » Тульчинської міської ради висловлює щиру подяку Благодійній організації " Благодійний фонд " МХП-ГРОМАДІ "в особі керівника напрямку соціального розвитку Петра Андрійця. Сьогодні Швейцарська фармацевтична компанія Acino в Україні та Фонд "МХП-Громаді" поповнили закад лікарськими засобами АЦ-ФС та Оптілакт.

- Розпочинаємо новий рік з приємної благодійної акції, яка надасть можливість батькам у разі необхідності, звернувшись до сімейних лікарів, отримати безкоштовні ліки від МХП та Швейцарської ФК Acino,- зазначив керівник напрямку соціального розвитку Фонду "МХП-Громаді"  Петро Андрієць.

Швейцарська фармацевтична компанія Acino в Україні та Фонд "МХП-Громаді" разом підтримують громадське здоров’я. Таку мету сторони задекларували у меморандумі про співробітництво.

У межах співпраці фармацевтична компанія Acino в Україні безоплатно передає лікарські засоби закладам охорони здоров’я. Зокрема, йдеться про лікарський препарат АЦ-ФС, що призначається при лікуванні гострих та хронічних захворювань бронхолегеневої системи. А також про дієтичну добавку «Оптілакт», яку рекомендується вживати  при порушенні балансу кишкової мікрофлори.

Разом з тим, відповідно до меморандуму, Фонд та фармацевтична компанія сприятимуть підвищенню обізнаності населення про здоровий спосіб життя, а також вживатимуть заходів щодо інформування пацієнтів закладів охорони здоров’я про різні захворювання та ефективні способи їхнього лікування.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування