A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

#ТЕРИТОРІЯ НЕСКОРЕНИХ

Дата: 14.03.2023 09:15
Кількість переглядів: 221

24 лютого 2022 року назавжди розділило життя українців на до та після. О п'ятій ранку російські війська здійснили масовану повітряну атаку по всій території України та почали повномасштабний воєнний наступ. За вісім років терору Донбасу та окупації Криму людоїдський апетит країни агресора зріс.

Україна зазнає жахіть війни, яку розв’язала проти нас Росія. Але кожен переживає цю війну по-різному і по-різному виражає — щоб не залишити цей біль і жах у собі, щоб вижити і жити далі, щоб розповісти іншим. Щоб пам’ятати, не забути. Щоб це ніколи більше не повторилося.


Війна в Україні, як і будь-яка війна, має дуже серйозний вплив на життя людей. Зокрема, жінки, у яких чоловіки на війні, переживають багато емоційних та психологічних труднощів. Серед яких можна виділити наступні:

    • Страх та тривога.

Жінки, у яких чоловіки на війні, завжди живуть у страху за своїх коханих, не знаючи, що відбувається на фронті, і як далеко можуть бути їхні чоловіки від небезпеки.

    • Самотність та незахищеність.

Багато жінок, які залишилися без чоловіків на час війни, відчувають себе самотньо і незахищено. Вони повинні впоратися з усіма проблемами і труднощами самостійно, що може бути дуже важко, особливо у складних соціальних умовах.

    • Економічні труднощі.

Жінки, у яких чоловіки на війні, можуть зіткнутися з економічними проблемами, такими як втрата головного годувальника сім'ї, нестача грошей на життя та необхідні речі, а також високі вартості медичної допомоги та ліків.

    • Посттравматичний стресовий розлад (ПТСР).

Чоловіки, які брали участь у війні, можуть повернутися з фронту з ПТСР, що може мати серйозний вплив на психологію та поведінку жінок, які з ними живуть. Жінки, у свою чергу, можуть бути піддаватися стресу та тривозі через стан своїх чоловіків.

Війна торкнулася кожного українця — розкажіть про її дотик до себе.
Якщо ви хочете приєднатися до проєкту « Територія нескорених » та розказати свою історію, напишіть нам.
Ваша індивідуальна історія є дуже важливою для історії країни.
Разом переможемо!!!

#ТЕРИТОРІЯ_НЕСКОРЕНИХ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування