Як досолювання страв впливає на здоров'я нирок?
Дата: 16.01.2024 10:22
Кількість переглядів: 110
Якщо сільничка на вашому столі — незамінний кухонний девайс, змушені вас засмутити.
Науковці в Університету Тулейн у США виявили зв'язок між частотою досолювання страв і вищим ризиком хронічної хвороби нирок.
"У цьому груповому дослідженні, в якому взяли участь 465 288 людей, вища частота додавання солі в їжу, за повідомленнями самих учасників, була пов'язана з вищим ризиком розвитку хронічної хвороби нирок. Ці результати показують, що зниження частоти додавання солі в їжу за столом може бути цінною стратегією зниження ризику хронічної хвороби нирок серед населення в цілому", — пояснюють автори роботи.
Деталі про дослідження тут https://bit.ly/3NUDVBC
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)