A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Як досолювання страв впливає на здоров'я нирок?

Дата: 16.01.2024 10:22
Кількість переглядів: 58

🧂 Якщо сільничка на вашому столі — незамінний кухонний девайс, змушені вас засмутити.

Науковці в Університету Тулейн у США виявили зв'язок між частотою досолювання страв і вищим ризиком хронічної хвороби нирок.

"У цьому груповому дослідженні, в якому взяли участь 465 288 людей, вища частота додавання солі в їжу, за повідомленнями самих учасників, була пов'язана з вищим ризиком розвитку хронічної хвороби нирок. Ці результати показують, що зниження частоти додавання солі в їжу за столом може бути цінною стратегією зниження ризику хронічної хвороби нирок серед населення в цілому", — пояснюють автори роботи.

Деталі про дослідження тут 👉 https://bit.ly/3NUDVBC


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування