A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

Спецдоповідь Омбудсмана щодо недопущення катувань в Україні

Спецдоповідь Омбудсмана щодо недопущення катувань в Україні 02 травня 2024 року Офіс Омбудсмана представив надзвичайно важливий документ – Спеціальну доповідь «Про стан справ щодо недопущення в Україні катувань та інших жорстоких, нелюдських або таких, що принижують гідність, видів поводження та покарання у 2023 році». Змістовий документ містить аналіз численних випадків брутального порушення прав людини у місцях несвободи. Доповідь є достатньо критичною, але саме доповіді незалежних інституцій є корисними у забезпеченні дотримання прав людини у пенітенціарних установах та інших місцях несвободи

11:24 10.05.2024

Запрошуємо на роботу сімейного лікаря

Комунальне некомерційне підприємство «Тульчинський центр первинної медико-санітарної допомоги Тульчинської міської ради» запрошує на постійну роботу сімейних лікарів (лікарів терапевтів) за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина».

12:00 02.05.2024

19 квітня - Всесвітній день печінки

19 квітня відзначають Всесвітній день печінки. Цей орган виконує безліч важливих функцій: регулює рівень холестерину, допомагає засвоювати жири, регулює надходження необхідних вітамінів і мінералів, контролює рівень цукру в крові, бореться з інфекціями, фільтрує шкідливі речовини з крові.

15:17 19.04.2024

На базі КНП «Тульчинський центр ПМСД» Тульчинської міської ради створено паліативну мобільну бригаду

На базі КНП «Тульчинський центр ПМСД» Тульчинської міської ради створено паліативну мобільну бригаду, яка забезпечує безкоштовно консультативну та лікувальну допомогу.

11:07 16.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування