A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Причини розвитку серцевих хвороб в молодості

Дата: 19.06.2019 08:00
Кількість переглядів: 463

Розвиток серцевих хвороб у молодих людей

Серцево-судинні захворювання зазвичай асоціюються зі зрілим і літнім віком. Однак, ці хвороби все частіше з'являються у молодих.

Сидячий спосіб життя. Люди молодші 30, які більшу частину часу проводять в сидячому положенні перед комп'ютерами, значно частіше стикаються з серцево-судинними хворобами, в порівнянні з тими, хто веде активний спосіб життя.

Куріння. У цієї шкідливої ??звички є багато негативних наслідків для нашого здоров'я, і ??одним з них є підвищення ризику серцево-судинних захворювань. Справа в тому, що куріння негативно впливає на здоров'я артерій і порушує кровообіг до життєво важливих органів, включаючи серце і мозок.

Підвищений рівень холестерину. Неправильне харчування дуже поширене серед молодих людей, які надмірно оптимістично оцінюють запаси свого здоров'я. В результаті поглинання шкідливих продуктів збільшується рівень холестерину, що призводить до закупорки артерій і хвороб серця і судин.

Переїдання. Ще одна поширена проблема серед людей молодого віку. Підлітки і молоді люди часто пропускають сніданки і обіди, щоб потім компенсувати все це одним прийомом їжі. Саме під час нього і відбувається отримання надмірної кількості калорій. Згодом все це призводить до зайвої ваги, ожиріння.

Підвищений артеріальний тиск. Зайва вага, неправильне харчування і шкідливі звички - все це фактори ризику розвитку гіпертонії. Сьогодні підвищений артеріальний тиск відзначається зовсім у молодих. Це найбільший одиничний фактор ризику інсульту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування