A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

Як і де отримати якісну медичну допомогу при інфаркті

МОЗ України в рамках спільного проекту МОЗ України і Світового банку “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей” розпочало інформаційну кампанію про своєчасне безоплатне лікування інфаркту. Мета кампанії - сприяти підвищенню обізнаності людей, яку допомогу гарантує держава і як отримати її. Ця кампанія підкріплюється рекламою в громадському транспорті в 14 містах по всій Україні, відеорекламою в інтернеті та роботою з регіональними ЗМІ.

10:06 05.08.2019

Запрошуємо до співпраці аптечні заклади м.Тульчин

Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр ПМСД " Тульчинської міської ради запрошує до співпраці аптечні заклади м.Тульчин для забезпечення лікарськими засобами пільгової категорії населення згідно постанови Кабінету Міністрів України від 17 серпня 1998 р. № 1303 “Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань”

10:21 01.08.2019

Захворюваність на кір зросте з початком навчального року — зробіть щеплення до вересня

За оперативними даними Центру громадського здоров’я МОЗ України, протягом 30-го тижня 2019 року на кір захворіли 214 людей — 110 дорослих і 104 дитини. Щеплення — єдиний надійний захист від кору, особливо якщо у вашому регіоні зафіксовано спалах захворюваності.

12:21 30.07.2019

МОЗ України розпочинає кампанію з вакцинації від дифтерії та правця “Вакциновані - значить захищені”

Уляна Супрун, Володимир Курпіта та Сергій Жадан зробили щеплення від дифтерії та правця і закликали українців підтримати кампанію “Вакциновані - значить захищені”. Пацієнтам слід вакцинуватися до вересня, оскільки з початком навчального року кількість випадків захворювання на інфекційні хвороби зростає, отже ризик виникнення спалаху підвищується.

14:33 29.07.2019

28 липня Всесвітній день боротьби з гепатитом

Вірус гепатиту А (HAV) передається при споживанні забруднених продуктів харчування та води або при прямому контакті з інфікованою людиною. Наприклад, епідемія в Шанхаї в 1988 році, під час якої було інфіковано 300 000 чоловік. Майже всі люди повністю одужують від гепатиту А з довічним імунітетом. Однак дуже незначна частина людей, інфікованих гепатитом А, може померти від блискавичного гепатиту. У країнах, що розвиваються з поганими санітарними умовами та гігієною більшість дітей (90%) набувають вірусну інфекцію гепатиту А до досягнення ними 10-річного віку. Для профілактики гепатиту А є безпечна і ефективна вакцина.

12:07 26.07.2019

Фінансування медичної галузі

В умовах проведення медичної реформи питання забезпечення належного рівня медичної допомоги та покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров‘я знаходиться на вістрі питань, що потребують залучення бюджетних коштів, в тому числі і коштів місцевих бюджетів.

12:39 22.07.2019

Незабаром пройдуть випробування вакцини проти ВІЛ

За інформацією Національного інституту охорони здоров'я США, незабаром в Європі, Північній та Південній Америці будуть запущені великомасштабні клінічні випробування перспективної вакцини проти ВІЛ.

12:29 22.07.2019

16 липня День бухгалтера в Україні

Щороку 16 липня всі бухгалтери та аудитори в Україні відзначають своє професійне свято – День бухгалтера. Саме цього дня у 1999 році Верховна Рада ухвалила закон "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні".

08:58 17.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування