A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

Погані звички дівчат, які потім позначаються на репродуктивній функції.

В юності здається, що здоров'я – це щось саме собою зрозуміле, і всі бабусині повчання на кшталт "не сиди на холодному камені і одягни теплі колготки" нікому не потрібні. Але погані звички, які в юності здаються дрібницями, в подальшому житті, зазвичай, призводять до серйозних "жіночих" проблем і позначаються на репродуктивному здоров'ї жінок.

13:37 15.07.2019

Наш колектив як одна родина.

Більшу частину життя кожен з нас проводить на роботі. Колектив стає однією родиною. І важливо, щоб вона була дружною і міцною. Ніщо так не зближує людей, як спільний відпочинок.

16:29 01.07.2019

Міфи та реальність від чого помирають люди.

Медіа багато пишуть про смерті, люди багато шукають про здоров’я. Але часто і те, і інше за змістом має мало спільного з реальністю — а саме зі справжніми причинами, від яких помирають люди. Про це свідчать результати дослідження, яке наприкінці травня оприлюднили Our world in Data — “Причини смерті в США. Від чого американці помирають, що шукають у мережі, та про що пишуть медіа”. 

14:16 27.06.2019

З днем медичного працівника.

Дорогі медики! Дозвольте від щиро серця привітати вас з професійним святом. Ви відповідаєте за найдорожче, що має кожна людина – за наше здоров’я. Ви –рятувальники в найскладніші хвилини життя. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання і це найголовніше. Зі святом Вас! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

23:42 13.06.2019

КІР

ЯК ПЕРЕДАЄТЬСЯ ВІРУС КОРУ Morbillivirus — вірус кору — надзвичайно заразний, він швидко передається від хворої людини до здорової повітряно-крапельним шляхом, тобто під час вдихання найдрібніших крапель слизу, які потрапили в повітря при чханні, кашлі або розмові хворого. Вірус кору може жити в повітрі та на поверхнях до двох годин після того, як хвора людина залишила приміщення.

08:48 13.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування