A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

17-18 липня 2021 року вакцинація в Тульчинському будинку культури

Адміністрація КНП "Тульчинський центр ПМСД" Тульчинської міської ради повідомляє, що в суботу та неділю 17-18 липня 2021 року в приміщенні Центру культури і дозвілля Тульчинської міської ради ( Будинок культури ) за адресою вул М.Леонтовича буд.62 будуть проводитися щеплення Центром масової вакцинації  вакциною Коронавак   з 9 до 13 год. Запрошуємо всіх бажаючих віком від 18 років.

10:53 14.07.2021

Всесвітній день захисту дітей!

Колектив КНП "Тульчинський центр ПМСД" Тульчинської міської ради на чолі з головним лікарем Кушніром Сергієм Віталійовичем з нагоди Дня захисту дітей відвідали та привітали вихованців КНП "Тульчинський обласний будинок дитини ВОР" та Центру соціально-психологічної реабілітації "Промінь надії".

13:35 01.06.2021

Подяка директору ТОВ  "Нова Пошта" - Бульбі Олександру Миколайовичу

Адміністрація КНП "Тульчинський центр ПМСД" Тульчинської міської ради висловлює щиру подяку директору ТОВ  "Нова Пошта" - Бульбі Олександру Миколайовичу за надану благодійну допомогу у вигляді 3-х кисневих концентраторів, для надання допомоги в критичних станах населенню громади в період спалаху коронавірусної інфекції covid-19.

16:33 28.05.2021

Вітаємо з Днем Вишиванки!

Адміністрація та колектив КНП "Тульчинський центр ПМСД" Тульчинської міської ради  Вітає з Днем вишиванки! Не забувайте про своє коріння, національна пам'ять – надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти і передати нащадкам. Нехай ваше життя буде барвистим, як цей чудовий день!

19:07 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування