A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

Тренінг з надання серцево-легеневої реанімації

В КНП "Тульчинський ЦПМСД" Тульчинської міської ради відбулося навчання сімейних лікарів з надання серцево-легеневої реанімації. Навчання проводилося спеціалістами Філії комунальної установи "Територіальне медичне об'єднання"Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф"" "Тульчинської станції екстреної медичної допомоги"

16:57 05.06.2019

5-й Глобальний Тиждень безпеки дорожнього руху

Травма - одна з головних причин смерті людей віком до 44 років. Вона посідає 3-є місце у загальному переліку причин смертності. Починаюи з ХХ століття, по сьогоднішній день, актуальність проблеми травматизму не зменшується. Зростають показники інвалідності й тимчасової втрати непрацездатності, збільшується кількість випадків зі смертельним результатом.

16:10 21.05.2019

Новина

До дня пам'яті й примирення та з нагоди 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні лікарями Тульчинського центру ПМСД проводиться виписка рецептів на безкоштовні медикаменти для: ветеранів ВВВ, учасників ООС ( Операції об'єднаних сил (колишнє АТО) ), учасників війни в Афганістані, інвалідів війни.

15:53 10.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування