A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

ДИФТЕРІЯ

Дифтерія — це гостре інфекційне захворювання з повітряно-крапельним механізмом передавання, що характеризується місцевим фібринозним запаленням (переважно слизових оболонок ротоглотки) та явищами загальної інтоксикації з переважним ураженням серцево-судинної та нервової систем, нирок.

13:19 07.11.2019

24 жовтня - Всесвітній день боротьби з поліомієлітом

Щороку 24 жовтня відзначається Всесвітній день боротьби з поліомієлітом (WORLD POLIO DAY),заснований за ініціативою міжнародної неурядової організації Rotary International з метою привернути увагу світової спільноти до проблеми захворювання на поліомієліт та завершення більш як 30-річної боротьби за викорінення цього небезпечного захворювання на всій планеті. Дата цього міжнародного дня була обрана не випадково 24 жовтня 1914 року народився Джонас Солк, американський епідеміолог і вірусолог, котрий розробив першу вакцину проти поліомієліту.

15:47 24.10.2019

Інструкція: як записатися на прийом до сімейного лікаря онлайн

Сімейні лікарі КНП «Тульчинський центр ЦПМСД» Тульчинської міської ради почали приймати пацієнтів за попереднім електронним записом. Це допоможе уникнути черг і збереже дорогоцінний час. Записатися онлайн, не виходячи з дому, – просто.  Треба мати під рукою гаджет (смартфон/планшет/ноутбук/ комп’ютер) підключений до інтернету. Нагадаємо, що у КНП «Тульчинський центр ЦПМСД» Тульчинської міської попередній електронний запис ведуть дванадцять лікарів. На прикладі ми покажемо, як записатися до одного з них. Головне – уважно читати підказки сайту і виконувати їх послідовно.

15:14 17.10.2019

Увага!!!! Прийом лаборантів!!! 15.10.2019р.

Увага!!!! 15.10.2019р. Прийом лаборантів від сімейної медицини буде проводитися в кабінеті №2 в приміщенні поліклініки (навпроти кабінету флюорографії)

08:52 15.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування