A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

Оголошення!

В Тульчинській амбулаторії загальної практики сімейної медицини з серпня місяця почав працювати молодий переспективний лікар - Шамрай Ольга Віталіївна. Графік роботи: пн-пт 08:00 - 16:10 год. Запрошуємо пацієнтів для підписання декларацій з лікарем!

17:59 04.10.2019

Що треба знати про психічне здоров’я?

У рамках формату МОЗ України “Запитай у лікаря” на питання пацієнтів про психічне здоров’я відповідав Сергій Шум - лікар-психіатр, директор Центру психічного здоров'я і моніторингу наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я. 

08:39 24.09.2019

Колектив КНП "Тульчинський центр ПМСД" Тульчинської міської ради вітає з днем народження Очеретну Світлану Василівну.

Працюючи з тобою пліч-о-пліч, ми всім колективом можемо з упевненістю сказати, що немає на світі більш впевненої і в той же час більш щирої та доброї жінки. Ти — відмінний фахівець, якому по плечу нездійсненні завдання. Ти — чудовий співрозмовник, так як маєш пізнання у багатьох областях. Ти — прекрасний друг, так як можеш підтримати в скрутну хвилину. Ти — справжня леді, так як твоєму смаку і зовнішньому вигляду можуть заздрити навіть юні дівчата, котрі ледь закінчили школу.

13:04 20.09.2019

Благоустрій прилеглої території.

До дня святкування 412-річниці міста Тульчин впрацівниками КНП "Тульчинський центр ПМСД" Тульчинської міської ради був проведений благоустрій прилеглої території.

13:56 13.09.2019

ЯКІ АНАЛІЗИ ТА ТЕСТИ МОЖНА ЗРОБИТИ БЕЗОПЛАТНО У СВОГО ЛІКАРЯ?

Пацієнт, що подав декларацію про обслуговування у лікаря первинної ланки, може отримати безоплатно - тобто без будь-яких доплат або придбання витратних матеріалів - низку лабораторних діагностичних досліджень та швидких тестів. Серед них - 4 лабораторні дослідження та 4 швидких тести.

07:57 10.09.2019

У Міністерстві охорони здоров’я у понеділок, 2 вересня, відбулася зустріч-знайомство міністра Зоряни Скалецької з колективом відомства.

У Міністерстві охорони здоров’я у понеділок, 2 вересня, відбулася зустріч-знайомство міністра Зоряни Скалецької з колективом відомства.

09:59 04.09.2019

Чи будуть дітей без щеплень пускати до шкіл і садочків - роз’яснення від МОН і МОЗ

Міністерство охорони здоров’я України та Міністерство освіти і науки України закликає батьків до 1 вересня зробити дітям усі необхідні за Національним календарем щеплення.  Невакциновані діти, за винятком тих, які мають медичні протипоказання до вакцинації, не зможуть відвідувати дитячі садки та школи з іншими учнями. Про це йшлося під час пресконференції в.о міністра охорони здоров’я Уляни Супрун та міністра освіти і науки Лілії Гриневич у приміщенні Будинку Уряду.

14:01 15.08.2019

Вінниччина посідає ІІ місце серед регіонів за кількістю виписаних е-рецептів "Доступні ліки"

Сімдесят аптечних закладів Вінниччини уклали договір із Національною службою здоров'я України щодо фінансування Урядової програми «Доступні ліки». Загалом в області існує 275 місць відпуску лікарських засобів за е-рецептами сімейних лікарів.

08:03 09.08.2019

10 здорових звичок, які людина може мати неусвідомлено

Склався такий стереотип, що в гонитві за здоровим способом життя необхідно відмовитися від усіх земних задоволень, харчуватися виключно правильною їжею і проводити в тренажерних залах більшу частину свого часу.

08:29 07.08.2019

Як і де отримати якісну медичну допомогу при інфаркті

МОЗ України в рамках спільного проекту МОЗ України і Світового банку “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей” розпочало інформаційну кампанію про своєчасне безоплатне лікування інфаркту. Мета кампанії - сприяти підвищенню обізнаності людей, яку допомогу гарантує держава і як отримати її. Ця кампанія підкріплюється рекламою в громадському транспорті в 14 містах по всій Україні, відеорекламою в інтернеті та роботою з регіональними ЗМІ.

10:06 05.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування