A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

Матеріали щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Міністерство охорони здоров’я України продовжує системно працювати над розробкою великої кількості інформаційних матеріалів для всіх верств населення щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-19 в країні. 

13:17 13.03.2020

На Вінниччині телефонний номер екстреної меддопомоги 103 виконуватиме функцію «гарячої лінії» з питань коронавірусу

В області діятиме цілодобова «гаряча лінія» для інформування населення щодо отримання медичної допомоги  у разі появи симптомів, схожих на коронавірус COVID-19.

13:35 12.03.2020

Опорні лікарні – основні вимоги нормативно-правової бази

Відповідно до постанови КМУ від 27 листопада 2019 р. № 1074 для гарантованого забезпечення надання вторинної (спеціалізованої) та госпітального етапу екстреної медичної допомоги відповідно до потреб населення госпітального округу та суміжних госпітальних округів, поступового формування спроможної мережі надавачів медичних послуг визначаютьсяопорні заклади охорони здоров’яна період до трьох років.

17:58 12.02.2020

ПРО НОВИЙ КОРОНАВІРУС (nCoV), ВИЯВЛЕНИЙ У ПРОВІНЦІЇ ХУБЕЙ, КИТАЙ

Коронавіруси (CoV) - це велике сімейство вірусів, деякі з яких викликають хвороби у людей, починаючи від звичайної застуди і закінчуючи більш важкими захворюваннями, такими як близькосхідний респіраторний синдром (MERS-CoV) і важкий гострий респіраторний синдром (SARS-CoV), а інші поширюються серед тварин, включаючи верблюдів, кішок і кажанів. В окремих випадках коронавіруси тварин можуть еволюціонувати і інфікувати людей, а потім поширюватися серед людей, як це спостерігалося при

23:22 26.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування