A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

Повідомлення щодо щеплення проти COVID-19

Адміністрація КНП «Тульчинський центр ПМСД» Тульчинської міської ради повідомляє, що з 25 березня 2021 року розпочав роботу «Стаціонарний пункт щеплення проти COVID-19». Медичні працівники які забезпечуватимуть проведення вакцинації у пунктах щеплень пройшли  спеціальну підготовку та володіють правилами організації і технікою проведення щеплень, а також навичками надання невідкладної допомоги в разі розвитку післявакцинальних реакцій/ускладнень та отримали відповідний сертифікат.

18:58 25.03.2021

Медичні працівники та адміністрація КНП « Тульчинський центр ПМСД » Тульчинської міської ради на чолі з головним лікарем Кушніром Сергієм Віталійовичем вакцинувалися від COVID-19.

Вакцинацію провели у рамках публічної кампанії з вакцинації мобільною бригадою  КНП « Немирівський центр ПМСД » Немирівської міської ради вакциною СoviShield. Ця вакцина офіційно зареєстрована в Україні, має доведену ефективність і дозволена для екстреного використання в світі та в Україні.

12:39 10.03.2021

ПЛАТНІ ПОСЛУГИ.

Адміністрація КНП «Тульчинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тульчинської міської ради повідомляє, що починаючи з 26.02.2021 року заклад надає платні послуги в частині лабораторні, діагностичні та консультативні послуги.

16:14 26.02.2021

Завершився Капітальний ремонт будівлі загальної практики сімейної медицини по вул. Центральній 20, в с. Суворовка Тульчинського району Вінницької області!

Завершився Капітальний ремонт будівлі загальної практики сімейної медицини по вул. Центральній 20, в с. Суворовка Тульчинського району Вінницької області!

14:33 11.02.2021

Міжнародна організація з міграції запустила гарячу лінію емоційної підтримки

Як і в багатьох інших країнах, в Україні пандемія COVID-19 непропорційно впливає на найбільш уразливі верстви населення, особливо на тих, хто страждає від наслідків тривалого конфлікту та вимушеного переміщення. На початку 2020 року повідомлення про психологічні проблеми зросли, оскільки члени громад почали стикатися додатково з невизначеністю, спричиненою спалахом пандемії COVID-19. Серед найбільш уразливих соціальних груп – люди похилого віку, люди з інвалідністю, жінки, домогосподарства, у складі яких є діти, та які не мають одного з батьків, особи з хронічними захворюваннями.

14:32 11.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування