A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Тульчинський центр первинної
медико-санітарної допомоги"
Тульчинської міської ради

Новини

Дякуємо нашим благодійникам.

У період пандемії багатьом хворим на коронавірусну інфекцію життєво необхідний кисень. На жаль, останнім часом заклади охорони здоров’я відчувають напругу в його постачанні. Кисень є лікарським засобом, він необхідний також для важкохворих . КНП « Тульчинський центр ПМСД » Тульчинської міської висловлює щиру подяку за вкрай необхідну допомогу в придбанні 2-х кисневих концентраторів директору Тульчинської філії ТОВ « ТЕРРАФУД » Танані Олександру Юрійовичу та виконавчому директору ТОВ « Тульчин м'ясо » Кудельскій Наталії Зиновіївні та усім небайдужим, хто переймається проблемами закладу. 

11:21 22.10.2021

Колектив КНП « Тульчинський центр ПМСД » Тульчинської міської ради щиро співчуває з приводу непоправної втрати рідним та близьким Усатюк Наталії Михалівни

Колектив КНП « Тульчинський центр ПМСД » Тульчинської міської ради щиро співчуває з приводу непоправної втрати рідним та близьким Усатюк Наталії Михалівни – заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення. Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток медицини важко переоцінити. Свідченням цього є її багаторічна гідна і високопрофесійна робота у закладах охорони здоров'я. Передчасна смерть Наталії Михалівни – це непоправна втрата для її рідних, близьких, друзів, колег, та вдячних пацієнтів. Світла пам’ять про неї назавжди залишиться в наших серцях. Просимо прийняти слова найщирішого співчуття у цей скорботний час. Сумуємо разом з вами. Проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Поділяємо Ваші біль та горе. Вічна і світла пам’ять!

11:04 19.10.2021

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТУЛЬЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА ГОСТІ МІСТА!!!

Адміністрація КНП « Тульчинський центр ПМСД » Тульчинської міської ради повідомляє про різке погіршення епідемічної ситуації з поширення та розповсюдження гострої респіраторної інфекції COVID-19. Станом на ранок 08.10.2021р. на амбулаторному лікуванні з підтвердженим  діагнозом  COVID-19  знаходиться 101 пацієнт, з них 6 дітей, за останню добу підтверджено захворювання у 30 пацієнтів, за попередній тиждень 15 осіб госпіталізовано з діагнозом: COVID-19 ( всі захворівші  не були щепленні від COVID-19).

13:38 08.10.2021

Головного лікаря Кушніра Сергія Віталійовича нагороджено пам'ятною медаллю.

За вагомий внесок у розбудову державності країни, відданість медичній справі, на честь 30-річчя Незалежності України Кушнір Сергій Віталійович нагороджений пам’ятною медаллю  Української Спілки ветеранів війни в Афганістані, яку вручив голова Тульчинської районної спілки ветеранів війни в Афганістані Гордійчук Олексій

10:37 03.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування